vrijdag 14-12-2018
.: Volleybaltraining » Trainen en coachen » Kempentraining  :.
 
 Kempentraining Minimaliseren
 
Nick heeft de Kempentraining gedurende zeven seizoenen, 2009-2015 en 2016-2017, verzorgd. 
 
Reacties van aantal spelers/speelsters die hebben deelgenomen aan de Kempentraining seizoen 2010-2011:
 

”Ik vond het heel leuk en leerzaam. Vooral bovenhands gaat beter. De training duurt lang genoeg. Ik heb veel geleerd. Dank je wel!”

“Ik vond het heel leuk en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Het was zwaar genoeg. Ja, alleen 1x per week mag ook wel. Tijdsduur van 1,5 uur is prima. Ik heb geen tips.”

“Ik vond het leuke trainingen. En ook anders dan normale trainingen. Het is ook leerzaam, want je leert elke training iets anders. De trainingen mochten soms wel iets zwaarder, en 1x per twee weken is vaak genoeg. Ik heb verder geen tips. Bedankt!”

“Ik vond het heel leuk en heb veel geleerd. De trainingen waren zwaar genoeg. 1x in de twee weken is goed en om 10.00 uur vind ik fijn. En ik vond het super en volgend jaar die ik ook nog mee.”

“Ik heb erg genoten van de Kempentrainingen. Leuke variërende oefeningen, goede techniek en leuke spelvormen. Heel erg bedankt en hopelijk tot volgend jaar.”

“Ik vond het een erg leuke training en ook erg leerzaam. De training is lang genoeg en 1x in de twee weken is genoeg. Om 10.00 uur is een fijne tijd. Heel erg bedankt en hopelijk volgend jaar weer. En ik heb geen tips.”

“Ik vond het erg leuk en heb echt wel veel geleerd. De trainingen waren zwaar genoeg. 1x in de twee weken vind ik genoeg en de tijd is ook goed. Dan kan ik toch nog 1x in de twee weken uitslapen. Ik vond het alleen wel allemaal een beetje hetzelfde als het jaar ervoor en dat vond ik jammer. Bedankt voor alles en ik heb geen tips meer.”

“Ik vond het heel leuk en leerzaam! Ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd die we in onze eigen training nooit deden! Dank je voor de trainingen!”

“ik vond de trainingen heel erg leuk en leerzaam. De ladders waren in het begin wel moeilijk, maar daarna werden ze steeds makkelijker. Het was heel leuk! Bedankt!”

“Ik vond het een goede training en alles was gewoon leuk. Alleen de ladders waren soms een beetje vervelend. Maar ik heb zeker dingen bijgeleerd.”

“Ik vond het leuk en leerzaam om te doen. Ik heb veel nieuwe en leuke dingen geleerd. Bedankt voor de trainingen.”

“Ik vond de trainingen superleuk! Veel nieuwe dingen geleerd die we in de normale training kunnen toepassen. De trainingen waren ook zwaar genoeg. Het zou wel leuk zijn elke week training op zondag! Geen tips meer. Hartstikke bedankt en hopelijk tot volgend seizoen!”

 
 
 Afdrukken   
© 2007-14 Nick de Wild  : Website door B-Smart Web Solutions : Gebruiksovereenkomst : Inloggen